1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
skygarden oradea
Skygarden Oradea
Eleganzza Oradea

Sa lasam grijile la intrare si vantul sa le spulbere…sa ne daruim corpul si mintea rasfatului si relaxarii si sa simtim ca ne-am nascut din nou...sa ne redescoperim si sa avem certitudinea ca exista atatea senzatii si trairi intr-un timp atat de scurt…lasati-va  doar purtat de valul ce va conduce in tainele  armoniei si echilibrului.

Se ştie că masajul este cea mai veche formă de prevenire şi combatere a stresului în toate formele sale. Această terapie îşi propune, să îndepărteze pana si ultima urmă de stres dar şi să redea strălucire şi elasticitate pielii dumneavoastra. Ritualul este completat de uleiurile esentiale pe care le folosim.

Alaturi de masajele cu uleiuri aromatice, sauna reprezinta una dintre cele mai cunoscute metode de relaxare si ingrijire corporala. Fiind poate cel mai vechi mod de relaxare al omului, sauna nu s-a schimbat foarte mult de-a lungul timpului, nici ca mod de folosire si nici ca si constructie. Cu toate acestea, sauna este si azi cea mai des folosita pentru destindere si relaxare. Pe langa efectul calmant, sauna are si efect terapeutic, ajutand la eliminarea toxinelor. Temparatura ridicata si transpiratia favorizeaza eliminarea toxinelor, arderea caloriilor, reglarea ritmului cardiac si circulatiei sangelui.

Organismul nostru reacţionează  la tot ce vedem, auzim sau gândim. Mulţi sunt cuprinşi de un sentiment plăcut atunci când simt efectul benefic al culorilor asupra stării lor de spirit: acestea pot avea un efect calmant, crea o stare de echilibru sau avea un efect răcoritor, stimulator şi electrizant.
Efectul terapeutic al spectrului de culori:
Roşu: culoare terapeutică activizantă, dinamică: emite o energie caldă, stimulatoare şi electrizantă.
Galben: creează linişte sufletească, redă pofta de viaţă, alungă melancolia, lipsa chefului de muncă şi simptomele oboselii.
Verde: are un efect liniştitor, calmant, şi înviorător. Ajută la regenerarea sistemului nervos şi relaxarea întregului corp.
Albastru: culoare de armonizare a climacteriului, creşte vitalitatea, relaxează inima.

Adresa

str. Nufarului nr. 128, Oradea, Bihor
Tel: 0746.080.030
0359.463.322
This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.


Galerie foto

Localizare Sky hotel

Ce putem vizita

Primaria Oradea

Image5 Primaria Municipiului Oradea
www.oradea.ro

Primaria Oradea

Image5 Primaria Municipiului Oradea
www.oradea.ro

Muzeul Tarii Crisurilor

Image2 Muzeul Tarii Crisurilor
www.example.com

Muzeul Tarii Crisurilor

Image2 Muzeul Tarii Crisurilor
www.example.com

Baile Felix

Image1 Baile Felix, Bihor
www.bailefelix.info